Wat is het verschil tussen Berta met App en Dirk

• Beide maaiers zijn geschikt voor velden tot 600m2 en werken met een andere APP.

De belangrijkste verschillen zijn;

• Dirk kan ingesteld worden voor verschillende (met elkaar verbonden) velden/zones Berta kan dit niet.
  • Dirk kan bijna alles wat op de APP ingesteld kan worden ook op de maaier worden ingesteld. Bij Berta met APP is dit niet zo en is bijvoorbeeld de werktijd alleen op de APP in te stellen. Dus als u die APP niet belangrijk vind of gaat gebruiken is Dirk handiger.
  • De werktijd van Berta werkt op basis van het ingestelde oppervlakte. Dus de robot bepaald dan zelf hoelang deze gaat maaien (en eventueel tussendoor opladen). Bij Dirk stel je de tijden in dat hij gaat maaien dus bijvoorbeeld van 14:00 tot 17:00uur. (Als deze tijd erg lang is zal de robot tussendoor ook op gaan laden.

Daarnaast heeft Dirk een aantal extra functie die Berta niet heeft. Zo heeft Dirk;

• Een Spot modus zodat je hem op een bepaalde plek extra kunt laten maaien.
  • De regensensor van Dirk kan uit geschakeld worden in de APP.
  • Geeft (indien gewenst) notificaties van de status van de robot.
  • Kan software updates krijgen via de APP.
  • Dirk werkt met de Zoef Robot Smart APP en kan dus ook andere Zoef Robot robots bedienen (Jannie).
  • Deze Zoef Robot Smart APP werkt ook met Google Assistance en Alex. De APP van Berta kan dit niet.