Zwembadreiniger Inge doet het niet meer, wat nu?

Doet de stofzuiger het niet en knippert het rode lampje langzaam? Dan heb je een interne fout en zul je contact moeten opnemen met onze service afdeling (service@zoefrobot.nl). 

  • Doet de stofzuiger het niet en het blauwe lampje knippert dan heb je last van de pomp bescherming, het enige wat je dan moet doen is de stofzuiger opnieuw zullen te herstarten.
  • Doet de stofzuiger het niet en de indicatie lampjes knipperen niet van de oplader? dan heb je last van een batterij bescherming, Hoe je het probleem kan voorkomen is om de stofzuiger op te laden, blijft dit probleem zich voordoen neem dan contact op met service afdeling (service@zoefrobot.nl). 
  • Het indicatie lampje van de oplader werkt niet? Dan heb je schade aan je oplader, en dien je contact op te nemen met onze after-sales.
  • De stofzuiger reinigt niet het gehele bodemoppervlak van het zwembad? Dan kunnen er meer dingen aan de hand zijn, namelijk het kan zijn dat je uitlaat hoek onjuist is, wat je dan kan doen is om de hoek van de uitlaat aan te passen, "vind in onze handleiding de precieze stappen van wisselen van hoek" Als je zwembad een afwijkende hoek heeft dan kan je het best de hoek van de uitlaat vergroten zodat hij het beter kan reinigen. En let op dat de filtersysteem niet aanstaat tijdens het reinigen van de bodem!