LED branden Rood of Rood/Blauw

Indien de LED begint te branden kunnen er een aantal dingen aan de hand zijn.

• De robot is niet goed vacuum op het raam. Dit kan komen doordat de doek niet goed bevestigd is of deze te nat is.
  • De robot heeft geen goed contact met de stroom voorziening. Controleer of de stroomkabel aangesloten is op het stopcontact. De LED op de Netwerkadapter brand en de connector goed in de robot bevestigd zit.
  • De veiligheids kabel niet/niet goed aangesloten is op de robot.
  • De accu niet voldoende opgeladen is. Zorg dat de backup accu voldoende opgeladen is. Anders zal de Robot niet aan het werk gaan.