Accu vervangen robotstofzuigers

Is uw robot snel leeg, of laadt hij niet meer op? Dan kan het zijn dat u met een nieuwe accu de levensduur van de robotstofzuiger weer goed kan verlengen.

Het vervangen van de accu is vrij eenvoudig.

Je kunt deze zelf vervangen.

• Tussen de twee zijborstels/op de onderkant van de robot zit een klepje met twee schroefjes vast.
  • Deze moet je losdraaien en de accu eruit halen door het kabeltje los te klikken waar de accu aan vast zit.
  • Koppel de accu los bij het stekkertje en sluit de nieuwe accu aan.
  • Monteer het klepje en uw robotstofzuiger is weer klaar om te gaan.

Bekijk hier een filmpje hoe u de accu kunt vervangen.

Bekijk hier de pagina waar u de accu voor Bep of Jannie kunt vinden.

Neem contact op als u een accu nodig heeft van een andere robotstofzuiger.