Wat zijn de verschillen tussen Teun, Katrien en Dirk, Betsie?

De Teun en de Katrien zijn onze nieuwste modellen.  De belangrijkste verschillen tussen de robotmaaiers zijn:

  • Aantal vierkante meters waarvoor de maaier geschikt is. Voor gazons/grasveld groter dan 600m en ongeveer tot 1400m2 dan is Betsie de beste keus. Is je gazon/grasveld kleiner dan 600mdan is Dirk (met APP) de meest geschikte optie. Heeft u een gazon/grasveld tot 500m2 dan is de Katrien perfect. Teun, de robotmaaier kan gazons/grasvelden maaien tot 300m2..
  • De Katrien en Teun hebben een zwevend maaidek hierdoor wordt het maaiveld wat egaler gemaaid.
  • De Katrien en Teun zijn met een tuinslang schoon te maken. De robot maaier Dirk en Betsie niet. Deze kun je met een vochtige doek schoonmaken. Bij Dirk en Betsie valt het niet onder garantie als u met de tuinslang de robot schoonmaakt. Het water kan in de robot komen en daarom kunnen er onderdelen in de robot defect raken. Katrien en Teun zijn compleet waterdicht en kunnen dus wel met een tuinslang eenvoudig schoongemaakt worden.
  • De tijdschema bij Katrien en Teun kun je iets meer uitgebreid instellen, zoals dat hij de ene dag de randen wel mee pakt en de andere dag bijvoorbeeld niet. Wel kun je bij de Katrien, Betsie en Dirk in de App dingen instellen en bij de Teun (geen App) niet.
  • De nieuwe maaiers ( Teun en Katrien ) kunnen beter tussen smallere doorgangen heen (minimaal benodigde doorgang is dan nog 80cm).
  • Betsie, Dirk en Katrien hebben een App waarmee u de robotmaaier kunt bedienen. Teun heeft geen App. Alle robotmaaiers zijn wel te bedienen op het display.
  • Als laatste werkt de zone / startpunt functie iets anders, maar kunnen wel al onze robotmaaiers verschillende zones maaien.

Voor meer vragen tussen het verschil van de maaiers of advies welke het best past bij uw gazon? Mail gerust naar service@zoefrobot.nl