Robotmaaier met of zonder APP?

Dirk en Betsie

• Robotmaaiers Dirk en Betsie hebben een APP maar zijn ook eenvoudig te gebruiken zonder APP.
  • Beide maaiers zijn voorzien van een LCD scherm waar alle functionaliteiten zoals werktijden, zones, spot maaien en pincode instelbaar zijn.
  • Betsie en Dirk hebben zowel Bluetooth als Wifi. Hierdoor is het verbinden met de APP erg makkelijk en snel.
  • De maaiers maken geen gebruik van een Wifi extender, maar van je eigen thuis Wifi (en eventuele extender). De robot heeft alleen verbinding met de APP als deze binnen uw  Wifi bereik is. De maaier blijft wel gewoon doormaaien als hij buiten het Wifi bereik is, maar kunt deze alleen bedienen als je met je telefoon binnen het Bluetooth bereik van de maaier bent.