Wat zijn de verschillen tussen Jannie 2.0 en Anna

Anna en Jannie 2.0 hebben veel overeenkomsten, echter;

• Jannie heeft een sterkere zuigkracht en een iets bredere borstel.
  • Jannie heeft standaard een dweilsysteem, met een groot waterreservoir. Anna heeft een dweilsysteem optioneel verkrijgbaar en deze heeft een minder groot waterreservoir.
  • Jannie heeft een luxer materiaal gebruik met bijvoorbeeld een glazen bovenzijde.
  • Jannie is programmeerbaar met de afstandsbediening of met de APP. Anna heeft wel een afstandsbediening maar hiermee kan geen programma worden ingesteld.