Verschillen tussen Willem en Arie

Willem en Arie zijn onze beste robotstofzuigers. Ze hebben beide een afzuigunit (Arie optioneel), maar er zijn wel verschillen tussen deze 2.

  • Zo kan Willem het vuil net wat gemakkelijker opzuigen van de vloer, want die heeft een zuigkracht van 4500PA, terwijl Arie een zuigkracht heeft van 3000PA. Willem heeft dus een net wat sterkere zuigkracht.
  • Ook kan Willem grotere oppervlaktes aan dan Arie. Arie kan een geschatte oppervlakte van ongeveer 120m2 aan, terwijl Willem een oppervlakte van wel 200m2 aan kan.
  • Arie met afzuigunit heeft een grotere opvangcapaciteit van het stof. Willem heeft een opvangcapaciteit van 500ml + (afzuigunit) 2,8L. Arie heeft een opvangcapaciteit in zijn stofbak van 400ml en zijn afzuigunit 3,2L.

Arie heeft nog wel wat extra functies die Willem niet heeft:

Ze kunnen beiden stofzuigen en dweilen, maar Arie kan dit tegelijkertijd. Zo hoeft u de dweil niet erop of eraf te zetten als de robot gaat stofzuigen of klaar is met stofzuigen, maar u kunt hem bij Arie gewoon erop laten zitten. Bij Willem zal u handmatig de dweil eraf moeten halen en erop moeten zetten als u hem wilt laten dweilen.

Arie heeft als extra bijzondere functie nog een UV-C licht aan de onderkant van de robot, die dus terwijl hij stofzuigt en dweilt, ook nog is tegelijk met het UV-C licht onzichtbare bacteriƫn doodt.

Arie kan ook Y-dweilen. Hij gaat dan te werk in de vorm van de Y, waardoor de robot als hij dweilt wat beter schoonmaakt, omdat hij dan stukjes vooruit en achteruit nog eens pakt en zo beter dweilt.

Willem en Arie zijn goede robotstofzuigers met veel moderne nieuwe functies. Ze hebben beide een goede navigatie en een App waarin u van alles in kunt stellen. Denk hierbij aan tijdschema's maken voor de robotstofzuiger, plattegronden van de ruimte zien in de App die de robotstofzuiger maakt en no-go zones instellen.

Let op: Sommige functies van Arie die zijn beschreven zijn voor de Arie met afzuigunit. Arie is zonder en met afzuigunit te bestellen.