Anna start/reageert niet.

Anna gaan niet aan de slag als je op de knop op de robot drukt. Tevens werkt de afstandsbediening niet.
Waarschijnlijk is de robot in slaapstand (hybrinating). Dit doet Anna na 24 uur niet gebruikt is.

• Zet de robot aan de zijkant AAN/UIT.
  • Probeer de robot aan te zetten met de afstandsbediening of knop boven op de robot.

Om dit te vermijden zijn er twee oplossingen;

1. Installeer de laatste software/firmware update via de APP.
    Ga naar het tandwieltje in de APP -> Check For update.
  2. Stel de robot in dat deze automatisch iedere dag aan het werk gaat.

Laad de robot altijd op het oplaadstation staan en verzeker je ervan dat deze aangesloten is aan het stopcontact/wandcontactdoos. Hierdoor blijft de robot altijd klaar voor gebruik en heeft de accu de langste levensduur.