Bep met App: Verbinden lukt niet

Mocht je problemen ervaren met het koppelen van de app, dan kunnen onderstaande tips je verder helpen.

1. Zet Bep met App ongeveer één meter van het oplaadstation af
2. Reset Bep met App door de aan/uit knop onderop uit te schakelen. Wacht 10 seconden en zet deze op 'aan.'
3. Druk op beide knoppen bovenop Bep met Ap, en houdt deze ingedrukt totdat je twee piepjes hoort.
4. Druk vervolgens binnen 10 seconde nogmaals beide knoppen bovenop Bep met App in, en houdt deze wederom ingedrukt totdat je twee piepjes hoort.
5. Open de Zoef Robot App en klik rechtsboven op de oranje '+.' Kies voor 'Bep met App,' en bevestig het WiFi netwerk.
6. Druk rechtsboven op 'EZ Modus' en selecteer vervolgens 'AP-Modus.'
7. Volg de instructies. Kies 'verbind nu' en selecteer vervolgens het beschikbare WiFi netwerk dat begint met 'SmartLife-'
8. Volg de instructies en Bep met App zal automatisch verbinden.