Jannie 2.0: Instructievideo voor gebruik

Heb jij jouw Jannie 2.0 ontvangen? Dan ben je nog maar een paar stappen verwijderd van een zorgeloze schoonmaak in de toekomst. In onderstaande video leggen wij jou stap voor stap uit hoe Jannie gebruiksklaar kan worden gemaakt.

Wat komt aan bod?
1. Vanaf 0:00 min: Unboxing: Wat zit er in de doos? - (vanaf 00:00 min)
2. Onderhoud:Schoonmaken & sltijagedelen vervangen - (vanaf 00:04 min)
3. Dweilen: Installeren van het waterreservoir - (vanaf 2:05 min)
4. Het (handmatig) verbinden met de Zoef Robot Smart App - (vanaf 2:22 min)

Wens je de instructies stap-voor-stap te kunnen lezen? Dat kan natuurlijk ook! Klik op onderstaande links voor de juiste pagina's:
Hoofdborstel schoonmaken: klik hier
Verbinden met de app: klik hier
Instellen via de afstandsbediening: klik hier
Foutmeldingen herkennen en oplossen: klik hier