Arie verbinden met de App

Lukt het niet om de robot met de App te verbinden? Hier nog wat tips en een korte uitleg van het verbinden met de App.

Het is handig om de handleiding goed door te lezen en goed precies de stappen te volgen die er staan. Zie:

https://cdn.webshopapp.com/shops/265083/files/447869747/2app-operation-guide-arie-nl-en-de-fr-v4-small.pdf

U moet eerst de App installeren en registreren om een account aan te maken.

Zorg ervoor dat u uw eigen Wifi netwerk toevoegt met het juiste wachtwoord, zodat de robot verbinding met de Wifi kan maken. (zorg dat het een 2.4 Ghz Wifi netwerk is.

Om ervoor te zorgen dat uw robot in AP modus kan verbinden, moet u de oplaadknop langer dan 6 seconden ingedrukt houden tot u 2 keer achter elkaar 'ding dong' hoort. Niet loslaten na 1 keer het gehoord te hebben, maar wachten tot hij het 2 keer doet. Als u dit juist doet hoort u 'start AP modus'' wanneer de aan/uit knop groen is en knippert staat hij goed in de AP modus.

Zorg dat u de AP modus instelt om te verbinden.

Om uw mobiele telefoon te verbinden met het wifi-netwerk van het apparaat, kies het wifi-netwerk met de naam "SmartLife" om verbinding te maken met het netwerk.

Bekijk hier de video om de stappen te volgen om verbinding te maken tussen uw robot met de App:

Volg de overige stappen goed om de robot goed te verbinden en om uiteindelijk de robot met de App te kunnen besturen. Komt u er niet uit of lukt het niet om te verbinden? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Service@zoefrobot.nl