Arie dweilen en stofzuigen tegelijk

Onze robotstofzuiger Arie heeft bijzondere functies. Zo kan hij stofzuigen en dweilen tegelijkertijd, zonder dat u om en om het stofbakje of waterbakje hoeft te wisselen.

Zodra u het watertoevoer aan heeft staan op een willekeurige hoeveelheid en dus niet op 'closed' heeft staan, zal de dweilfunctie moeten werken als u de dweil erop heeft. Dit kunt u doen door de 3 puntjes met 'set up' te klikken en dan naar 'water level' te gaan. U kunt daar de hoeveelheid kiezen. Als u de robot dan zijn werk laat doen zal hij stofzuigen en dweilen tegelijkertijd.

Bekijk de video op ons YouTube kanaal om de dweilfunctie eens goed te bekijken:


Extra functie: Arie heeft op de onderkant ook nog een UV-C licht, waardoor hij tijdens het stofzuigen en dweilen ook nog eens onzichtbare bacteriĆ«n doodt voor een extra schoon en fris huis.

Wilt u de dweil niet gebruiken en alleen stofzuigen? Dan kunt u dus uiteraard in de App instellen bij de dweil ('water level') dat hij op 'closed' staat, zodat er geen waterregeling zal zijn en de robot dus alleen stofzuigt. Dit is natuurlijk erg handig als u hem over een laagpolig tapijt wilt laten stofzuigen. Of op een ruimte waar u geen behoefte heeft aan een dweil werking.


Lukt het niet of heeft u andere vragen? Stuur dan gerust een mail naar service@zoefrobot.nl en wij zullen u zo snel mogelijk helpen.