Grenskabel fout/onderbroken (Loop Error).

De reden voor is dat het singaal van de grenskabel te zwak is voor de robot. Dit kan veroorzaakt worden door;

1. Slechte aansluiting (conatct) tussen grenskabel en oplaadstation. -> Strip de kabel opnieuw en sluit deze weer aan.
  2. De grenskabel is ergenseen beetje beschadigd is. (bijv. door dieren of tuin werkzaamheden)
    Dit zorgt ervoor dat de stroomkring wel rond loopt (dus blauwe LED), maar hierdoor het signaal toch niet voldoende sterk is voor de maaier. -> Om te controleren of dit het probleem is leg je een nieuwe korte kabel aan rond het oplaadstation (bijvoorbeeld 4x4 meter).
    • Als deze geen fout meer geeft is de grenskabel beschadigd.
      • Loop de grenskabel na op beschadigingen of knikken of verkleuringen (wit uitgeslagen mantel). Het beste is de kabel door je vingers te laten lopen. Of gebruik hiervoor een kabeldetector.
      • Optie 2 is meteen een nieuwe kabel aan te leggen.
    • Als deze nog steeds de Loop error geeft moet de robot nagekeken worden. Stuur hiervoor een email naar de service.