Grenskabel ingraven

Het grensdraad kun je iets ingraven maar wij raden dit af. De grenskabel zal vanzelf binnen 1-2 maanden niet meer zichtbaar zijn en komt steeds dieper te liggen. Hoe dieper deze ligt hoe slechter het signaal van de kabel de maaier bereikt. Dus na een aantal jaar zal dit sneller voor problemen kunnen zorgen. Een andere reden is dat het handig is met installeren om eerst de kabel grof (met weinig pennen) uit te zetten, daardoor kun je hem makkelijker bij stellen zodat de randen goed meegenomen worden. Zorg hierbij  dat het maaiblad op de hoogste stand staat om doorsnijden van de kabel te vermijden! Als de kabel helemaal goed ligt kun je hem verder vast zetten met pennen.

Voor meer vragen kunt u ons gerust mailen via Service@zoefrobot.nl