Rode LED oplaadstation of F1 melding

Gebruik uitsluitend grens kabel van Zoef Robot.

• De ervaring leert dat met ander kabel er zeker problemen gaan voordoen.
    Met als gevolg dat het heel veel tijd en moeite kost de oorzaak te vinden!

Is het een Zoef Robot kabel dan;

• Is de grens kabel onderbroken.
  • Controleer eerst of de grens kabel goed aan het oplaadstation verbonden zit.
    (beweeg de connectoren een beetje en check of de LED groen wordt.)
  • Als deze wel af en toe groen wordt;
  • Trek de stekker van het oplaadstation uit het stopcontact.
  • Verwijder de connectoren van de grens kabel en verbind deze opnieuw.
    Druk deze goed dicht met een tang en strip de kabel niet.

Als bovenstaande niet werkt en je twijfelt of er echt een breukje in de kabel zit. Doe dan het volgende;

• Pak een klein stukje grens kabel (10 a 30cm) en bevestig de connectoren en sluit ze aan.
  • Als de LED continue groen wordt heeft de grens kabel dus ergens een breukje.
  • Spoor het breukje op. Dit kan handmatig door de kabel langs te gaan en te voelen en te kijken of er ergens een beschadiging of witte uitslag op de kabelmantel zit.
  • Vervang het stuk kabel waar de breuk zit met kabelverbinders.welke geschikt zijn voor onder de grond. Deze vind je hier.