Verbinden met de APP lukt niet.

Berta en Harm

• Deze maaiers maken gebruik van een Wifi extender om contact te maken met de Robot2mow APP.
  • Zorg dat bij het maken van de verbinding de knop van de wifi extender 1xl Kort wordt ingedrukt. (Nu niet ingedrukt houden!)
  • Zorg dat de code op de maaier hetzelfde is als die op de Wifi extender.
    Als het niet lukt. probeer dat eens allemaal omhoog 0000
  • Verzeker je ervan dat je het juiste Wifi netwerk en juiste wachtwoord van de wifi gebruikt!

Volg de stappen in de APP handleiding